Föreningsliv

Kirunafestivalen är byggt på det lokala föreningslivet. Kirunafestivalen arrangeras av en ideell förening och vill självklart göra allt vi kan för att stötta och samarbeta med andra föreningar.  Vi är övertygade om att föreningar är en viktig del för både yngre och äldre att samlas, få ett sammanhang och träffa nya människor.

Sedan start har vi samarbetat med flera olika föreningar inför, under och efter festivalen. Under festivalen genomför vi tillsammans med lokala föreningar flertalet aktiviteter och vi söker ständigt nya samarbeten. Genom dessa har vi kunnat ha massor av roliga och positiva dagaktiviteter på festivalområdet genom åren.

Dessutom genom att ta in föreningar som arbetskraft kan de samla in pengar och fortsätta upprätthålla sin verksamhet. Några av de föreningar vi jobbar med har Kirunafestivalen som en av sina stora inkomster för resten av året. För oss känns det fint att kunna stödja det fantastiska föreningsliv som finns i Kiruna.

Utan föreningar – Ingen Kirunafestival

Är du aktiv i en förening som du tror hade kunnat medverka i Kirunafestivalen på ett positivt sätt? Tveka inte att kontakta festivalledningen.

Sponsorer & Samarbetspartners

Kirunafestivalen arrangeras av en ideell förening och är helt beroende av sponsorer och samarbetspartners i det lokala näringslivet för att kunna överleva. Vi har världens bästa samarbetspartners men vi behöver bli många fler.

Som samarbetspartner till festivalen skapar du positiva associationer till dina kunder, anställda, Kirunaborna och era egna samarbetspartners. Du stödjer samtidigt oss som arrangerar festivalen i arbetet med det lokala kulturlivet och framtida festivaler. Väljer ni att vara en del av det populära Kiruna Expo så har din organisation också en egen fysisk plats i festivalvimlet.

Kirunafestivalen har flertalet olika sponsorpaket och vi kan skräddarsy unika lösningar och samarbeten för dig som vill stödja och delta under festivalen.

Tveka inte att kontakta festivalledningen om ni vill vara delaktiga i att göra Kiruna till en roligare och mer attraktiv stad! Tillsammans gör vi det möjligt!

Samarbetspartners

Mediapartner