Norlie & KKV

Norlie & KKV har lyckats bli folkliga i tysthet med ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar. Nu är det dags att ta nästa kliv uppåt i karriären – gruppen är redo för Kirunafestivalen.

Duon (Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag) har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort gossarna till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden.

Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har i dagsläget haft sex topp tio placeringar och deras musik har strömmats över en halv miljard gånger.
Norlie & KKV har sedan dag ett ständigt turnerat och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019) släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer.

Norlie KKV kommer uppträda på LKAB-scenen under festivallördagen.