Sofie Svensson & Dom Där

Gasen i botten, full fart framåt och 110 % party är precis vad som summerar Sofie Svensson & Dom Där. De bemästrar konsten att skapa låtar som höjer stämningen i alla miljöer, oavsett om det är hemma, på klubben eller på radio och deras tydliga EPA-sound lyckas att väcka uppmärksamhet runt om i landet.

Med över miljontals sammanlagda strömningar och otaliga konserter i hela landet har partykvintetten från Västmanland tagit över svenskarnas hjärtan. Sofie har onekligen blivit en ikon på den svenska EPA musik-scenen och är idag den största kvinnliga stjärnan i genren. I december kommer hon även att synas i en SVT-dokumentär om musik från landsbygden blivit stor i hela Sverige.

Hela historien började 2015, då Sofie Svensson började skriva egna humoristiska låtar som hon postade i videos på sociala medier. Det blev snabbt en viral succé, klippen delades och fick flera hundratusen visningar och på kort tid vilket resulterade i att det haglade in meddelanden från nyblivna fans som önskade att få höra låtarna på Spotify vilket i sin tur ledde fram till skapelsen av succén Sofie Svensson & Dom där!

Sofie Svensson & Dom Där har sedan dess gett ut otaligt hyllade singlar. Genom hitsinglar som ”Bubbel på balkongen”, ”Var e vodkan?” eller varför inte ”Sabotage” så bjuder Sofie Svensson & Dom Där in till en partystämning som idag genererat dem inte bara tusentals – utan miljoner hängivna fans!

Så tanka upp epa-traktorerna. Det är dags för Sofie Svensson & Dom Där att inta och erövra Kirunafestivalen.

 

Speltid: 23.30
Dag: Fredag 30 juni
Scen: Copperstonescenen