Det har gått åtta år sedan hon stod på Kirunafestivalens scen. Under de åren har hon vuxit till en av Sveriges absolut mest folkkära artister. Men nu är det klart att ingen mindre än Miss Li kommer tillbaka till Kiruna.

Det senaste året har varit ett stort år för den populära sångaren. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan “A Woman’s Guide To Survival” rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre “fasta”, återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre. Dessutom blev hennes låt ”Lev Nu Dö Sen” den mest önskade låten av lyssnarna under det populära radioprogrammet Musikhjälpen.

Hennes röst och scennärvaro har beskrivits av musikjournalister och kritiker som en av de vassaste vi har i landet. Mellan hösten 2016–2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där. Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

Under Kirunafestivalen 2020 är det dags att tacka livet och höja glasen. Miss Li kommer nämligen till Kiruna.

Instagram: https://www.instagram.com/missliofficial/?hl=sv

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjV-jU7bP43I7aWfSQ0Dsvg

Googleplay: https://play.google.com/music/preview/Arfvklesfdhhbupdya6t32ae2ky?play=1

Facebook: https://www.facebook.com/missliofficial/