Greekazo

När Kirunafestivalen har frågat på sociala medier om det finns någon artist som ungdomar önskar till festivalen är det ett namn som dykt upp mer än andra –Greekazo. Han är ett av de absolut största namnen inom svensk hiphop och har idag över en miljon lyssnare i månaden. Hans rapstil är väldigt unik, han är Sveriges ohotade etta när vi pratar om bars med humor och idag finns det ingen i norden som är lik honom inom rapscenen.

Greekazo har haft enorm framgång med flera låtar sen hans debutsingel ”Hotspot” kom ut 2019. Han har varit grammisnominerad och har bland annat haft med musik i den uppmärksammade tv-serien ”Snabba cash”. Listan kan göras lång och det är särskilt imponerande att tänka at han har hunnit med extremt mycket för att endast varit aktiv i två och ett halvt år som artist.

Nu är Greekazo aktuell med flera singelsläpp. Bland annat singeln Deeper som kom i början på juni. Förutom singelsläpp har han ännu en milstolpe i karriären framför sig – framträdande på den sista Kirunafestivalen.