Hanna Ferm & Liamoo

Fredag 19.00 Cityscenen

Historien är följande: Två av musiksveriges absolut hetaste artister gör ett samarbete, uppträder på Melodifestivalen, gör succé, kommer till Kirunafestivalens 20-årsjubileum.

Det var med sin duett “Hold you” som Hanna Ferm & Liamoo gjorde succé i årets upplaga av Melodifestivalen. Duon lyckades ta sig hela vägen till finalen. Där det svenska folket fick chansen att se dem kamma hem en stabil tredjeplacering, och i samband placerade de sig högt på strömningstjänsternas topplistor.

Båda dessa unga stjärnskott har de senaste åren gjort ett stort avtryck på artistsverige. Hanna Ferm slog igenom på allvar hos det svenska folket när hon som sjuttonåring tävlade i TV4’s populära tävlingsprogram Idol 2017. Då hon också lyckades ta sig ända fram till finalen där hon slutade på en andraplats.

Under 2018 kom Hanna Ferm att släppa sin debutsingel “Never Mine”.

Den andra delen av duon består av Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen. Den unga rapparen och sångaren gjorde sig också känd för det svenska folket när han 2016 medverkade i talangtävlingen Idol. På kort tid imponerade Liam stort och fångade tittarnas hjärta vilket gjorde honom till vinnaren av Idol.

Det är dags för Hanna Ferm & Liamoo att få hela Kiruna att dansa under midnattssolen.

[spotifyplaybutton play=”https://open.spotify.com/artist/2xQUbkvQFCU8DpdBFbMfLq?si=6g9LdlcjSLeJu6uEQf1XVQ”/]